Странице

уторак, 25. септембар 2012.

Tossa i la Costa Brava tornen a ser l'escenari d'un rodatge de cinema



Aquests dies s'hi roda la coproducció ‘What about love'

José Coronado i Miguel A. Muñoz en són els protagonistes i Sharon Stone i Andy Garcia fan de secundaris

Miguel Ángel Muñoz, Marielle Jaffe i José Coronado , amb la presència majestàtica d'Ava, ahir a Tossa de MarFoto: LLUÍS SERRAT.
1
Tossa de Mar deu molt al cinema. Des que als cinquanta s'hi va rodar la mítica Pandora i l'holandès errant, cosa que va ser tot un esdeveniment mundial, ha deixat de ser aquell tranquil poblet de pescadors i s'ha convertit en tot un referent turístic de la Costa Brava. Malgrat que s'han produït múltiples canvis urbanístics des que Ava Gardner, Frank Sinatra i James Mason la van visitar, Tossa de Mar ha demostrat tenir prou magnetisme i poder evocador perquè una coproducció d'envergadura internacional hi hagi enviat un equip de rodatge i aquests dies s'hi estiguin filmant algunes de les seqüències més destacades de la pel·lícula What about love, dirigida per Klaus Menzel. El film, que s'estrenarà el setembre de l'any que ve, disposa d'un repartiment encapçalat per José Coronado, Miguel Ángel Muñoz i l'actriu nord-americana Marielle Jaffe (Scream 4); i en papers secundaris hi ha Sharon Stone, Andy Garcia i Iain Glen, que només apareixen en les escenes filmades als Estats Units. La producció és a càrrec de Castel Film, Accident Film i Gondola Films, i també inclou escenes rodades a Romania i Venècia.
Amb la presència testimonial de l'estàtua d'Ava Gardner –realitzada per l'artista gironina Ció Abellí–, que presideix el mirador que porta el seu nom, ahir va tenir lloc la roda de premsa de presentació d'aquest nou rodatge, que inevitablement va tenir més d'acte promocional de la Costa Brava que no pas d'acte cinematogràfic. No debades, l'acte el van promoure conjuntament l'Ajuntament de Tossa de Mar i el Patronat de Turisme Costa Brava, que recentment també ha impulsat un altre rodatge de repercussió internacional anomenat Menú degustació, de Roger Gual.
Localització de postal
El director de cinema Klaus Menzel va manifestar la seva fascinació per aquest paisatge i va afirmar que “la Costa Brava és el millor que pots tenir per gravar una història d'amor, i Tossa de Mar, perquè cada angle et reflecteixi aquesta bellesa”. Una opinió que va corroborar el mateix José Coronado, el qual va reconèixer ser un assidu de la Costa Brava des que era petit, i va afirmar: “Amb un lloc com aquest, molt malament ho haurem de fer perquè el pla no aguanti.” El rodatge a Tossa s'allargarà fins al 3 d'octubre.

Un amor, dos mons

El film explica la història d'amor “apassionada” entre dos joves –interpretats per Miguel Ángel Muñoz i la nord-americana Marielle Jaffe– que es coneixen a Catalunya i que acaben fent un viatge per la Costa Brava. A banda de la seva història, també es contraposen dos models ben diferents de família: la que representen el matrimoni de senadors nord-americans –Andy Garcia i Sharon Stone, en els papers de pares de la noia–, més distant i freda, i la que encarna José Coronado, com a pare de l'actor Miguel Ángel Muñoz, que representa un model de família “llatinoamericana”, més nombrosa i molt més unida, segons paraules del director alemany establert a Califòrnia.

Нема коментара:

Постави коментар